Avatar billede jonasnielsen Nybegynder
10. juni 2009 - 13:52

TS WebApp og virtualisering

(Der mangler en Windows 2008-kategori her på Eksperten.dk)

Hej

Jeg bruger Windows 2008 m. Terminal Services og TS RemoteApp Web Access til at lade brugere køre et Windows-program gennem Internet Explorer.

Problemet er blot, at programmet er "legacy", og ikke designet til at køre i flere instanser på en maskine. Prøver jeg at køre det på samme maskine, endda under forskellige brugere, så fejler det. Det detecter at det allerede kører!

(Jeg har prøvet at komme ud over det ved at "Thinstalle" (VMware Thinstall) programmet og installere det i forskellige directories, og eksekvere det via en BAT der kalder %USERPROFILE%\thinstalleret-program.exe i de individuelle RemoteApp-brugeres hjemmebibliotek, men det virker heller ikke).

- Spørgsmålet lyder -

Hvordan kan jeg køre det samme program i flere instanser "adskilt" fra hinanden, på én Windows 2003/2008 server, og levere det til end-users gennem TS RemoteApp Web Access?

Med venlig hilsen
Jonas Nielsen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester