Avatar billede 2750K Nybegynder
18. maj 2009 - 22:54

Lydkort.. Hjælp tak :)

Hejsa.

Jeg har prøvet at søge lidt herinde og jeg har da set der er nogle som har "NÆSTEN" det samme problem som mig, men føler ikke de ting hjælper mig.

Problemet er at jeg har et headset (Razer Barracuda) 5.1 med 4 stik som skal i lydkortet og 1 usb dims som også skal i lyskortet.

Jeg satte det bare i mens computeren var tændt og jeg kunne ikke forstår at der ikke kom noget lyd.
Da jeg gik ind for at i kontrolpanelet og lydeenhed, var alle felterne grå (screenshoot vedlagt som bilag).

Jeg ved ikke hvad pokker jeg skal gøre for at løse det problem. Jeg er ikke så skræp i alt det med hvordan mit lydkort sidder i min computer, men jeg skal nok prøve at give jer så mange oplysninger som i skal bruge, men hver sød at skær det lidt ud så jeg kan være med.

Der er lidt forskelligt her..

Screen 1
http://peecee.dk/upload/view/170814

Screen 2
http://peecee.dk/upload/view/170815

Screen 3
http://peecee.dk/upload/view/170816


Det hedder Sound Blaster Audigy 2 ZS


***
Hvis løsningen er noget med at afindstillere drivere og lydkort og alt det der man nu skal, så skal I huske at skrive hvordan jeg sletter de gamle :) + gerne et link til de nye jeg skal bruge.

Og hvis I er hardcore kan I måske svare mig på hvad der er sket efter jeg bare tilsluttede min Razer Barracuda headset som jeg skal spille med :).

På forhånd mange tak for hjælpen :).
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester