Avatar billede mrbarnes Nybegynder
23. april 2009 - 08:30

Junior Sharepoint/.Net udvikler

Karriere i Solution Team

Junior Sharepoint/.Net udvikler
Vi søger en studerende til ansættelse på 15-20 timer om uger.

Dine arbejdsopgaver
I samarbejde med de øvrige Solution Teams konsulenter, udviklere og designere vil dine daglige arbejdsopgaver primært være: udvikling og vedligeholdelse af web applikationer, medvirke ved udarbejdelse af løsningsbeskrivelser, fastlæggelse af estimater, planlægning og gennemførelse af systemtest samt udarbejde systemdokumentation.

Om dig
Du er i gang med at læse til datalog, cand.IT, datamatiker eller tilsvarende. Hvis du har praktisk erfaring med udvikling af web applikationer og en bred generel viden om web teknologier er det et plus, men ikke et krav. Vi arbejder med følgende teknologier: ASP.NET, C#, Visual Studio.NET, ASP/VB, HTML, CSS, Jscript, XML/XSLT, MS SQL Server, MS Sharepoint 2007.

Læs det fulde stillingsopslag på  http://www.solutionteam.dk/karriere.aspx

Med venlig hilsen
Dine forhåbentlig kommende kollegaer
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester