Avatar billede jonaslk Nybegynder
07. april 2009 - 13:18

Hyperlinks i Entourage (outlook mac version)

Hejsa
Jeg har det problem med Entourage (mac - mail) i forbindelse med hyperlinks i mails. Vi er to der bruger samme mailadresse via hosted exchange; den ene via Oulook (pc) og den anden via Entourage (mac). Siden Entourage kom i brug (skiftet fra pc for nylig) er der opstået det problem, at når der skrives en mail, og f.eks. skrives et ord, som markeres som hyperlink, at så fjerner den ved afsendelse af mailen det pågældende link fra det pågældende ord, og skriver i stedet hele webadressen ud mellem tegnene <> <"http://www.dgsdfgs.dk/osv.">. Det ser ret dumt ud, da vi også har links i vores mail signaturer mv.

Eksempel før problem: hent filer HER ("HER" er et link)
Eksempel efter problem: hent filer HER <"http://www.dgsdfgs.dk/osv.">

I sidste eksempel fungerer ordet HER ikke længere som link.

Hvad gør man for at løse dette problem? Problemet var der ikke, da begge brugte Outlook...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester