Avatar billede gandalph Nybegynder
03. april 2009 - 22:45

Virtuelt mediecenter

Hej
Jeg har fået et pænt beløb af chefen til at indkøbe en server. Den skal dels bruges til at køre nogle server applikationer som jeg skal dygtiggøre mig i derhjemme. Disse applikationer tænker jeg at køre i VM ware på min nye hardware.
Derudover skal min nye hardware kunne bruges privat til medicenter, exchangeserver og webserver. Jeg er desværre ret ny indenfor VM ware og mediecenter, så jeg vel gerne vide om det kan lade sig gøre at køre medicenter på rigtig serverhardware, som jeg formoder er den bedste til mine VM ware sessioner?

Derudover vil jeg gerne vide om man kan virtualisere et mediecenter, det jeg mest er i tvivl om er om man fra VM ware kan få fat i det fysiske TV kort som man er nødt til at have i et medicenter. Kan man også outputte noget signal ud på et grafikkort til mine TV apparater via MediaCenter extenders eller HDMI.
Hvad ville være den ideelle hardware til at opfylde mine ønsker?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester