Avatar billede hedemann Nybegynder
27. marts 2009 - 15:55

Problem med installlation af Oracle client på MS SQL server

Allerførst, ja det omhandler Oracle men det forgår på en MS SQL server så jeg mener at spørgsmålet høre hjemme her.

Jeg har en x64bit server der er installeret med Microsoft Windows Server 2003 R2 Standard x64 Edition SP2 samt MS SQL 2005 server (9.0.3042)

I forbindelse med læsning og opdatering af data på en Oracle server (Unix), ønsker jeg at benytte Linked Servers under MS SQL. Jeg har en anden QSL server til at køre Linked Servers mod Oracle databasen, så det virker.

Mit problem er at jeg ikke kan få installationen af Oracle klienten på 64bit serveren til funger.

PT har jeg Oracle 9.2.0.1.0 Client installeret, og når jeg forsøger at oprette linked servers over mod vores oracle server får jeg flg. fejl "Cannot create an instance of OLE DB provider "OraOLEDB.Oracle" for linked server "ORACLE". (Microsoft SQL Server, Error: 7302)"

Er der nogle der kan hjælpe og er der idet hele taget nogle der har en linked servers til at køre mod en oralce fra en 64 bit maskine?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester