Avatar billede dark_one Nybegynder
02. marts 2009 - 13:41

Opos print direkte fra windows program

Jeg er rendt ind i et problem vedrørende Opos print.

Vi har et ERP system som printer via Opos, dette virker ok. Nu er vi nået til Dankort integration, og denne skal bruge samme printer som Opos, men skal printe via en alm windows printerdriver...
Er der nogen der kender til en måde at få et printeropbjekt i windows, som så porter til en Opos named printer, som eks. "POSPrinter".
Det er ike muligt at installere den windows driver der hører til printeren, sammen med Opos, da de begge vil have eksklusiv adgang til porten (USB) selv om der indlægges en close ved afslutning, så forbliver porten låst til den først indlæste driver.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester