Avatar billede lasserks Nybegynder
14. februar 2009 - 14:57

Gemme et website for at kunne loade krævende mængde data hurtigt igen næste gang

Hej alle,

Jeg er bruger af sitet www.visiblebody.com

Som de selv skriver på inde på sitet behøver man kun loade applikationen første gang. Næste gang er filerne gemt i pc'ens hukommelse. Men dette sker ikke for mit vedkommende - jeg loader stadig hele datamængden ind en gang til.

Jeg er selvsagt meget interesseret i at finde ud af om der findes en metode hvorved jeg kan nøjes med at loade filerne til programmet én gang. Og dermed måske også arbejde offline med programmet?

Jeg er umiddelbart kun interesseret i at gemme filerne fra www.visiblebody.com permanent, og altså ikke andre sider jeg besøger på nettet. Jeg renser ofte min pc for midlertidige internetfiler med programmet Ccleaner.

Er der nogle gode råd og vejledninger til hvordan dette kan lade sig gøre?

Hvis jeg skal uddybe mine ønsker eller I har brug for mere info, må I meget gerne skrive det. Jeg sidder klar!

Vh. Lasse
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester