Avatar billede mr2wear Nybegynder
16. januar 2009 - 15:19 Der er 3 kommentarer

iMac til min fladskærm?

Hej eksperter,

Er der nogen der har en idé om hvilket kabel jeg kan bruge for at tilslutte min iMac til mit fladskærms-tv? Det er ikke et specielt nyt TV, så jeg tror ikke at der er HDMI indgang..


Nogen bud?
Avatar billede azarat Nybegynder
22. januar 2009 - 13:51 #1
Har du en iMac med mini-dvi? Så vidt jeg ved er der ingen mini-dvi til scart stik. Så jeg vil tror at du skal ud og have fat i en mini-dvi til dvi og et dvi til scart (eller hvilket slags stik du nu har i dit tv).
Avatar billede mr2wear Nybegynder
22. januar 2009 - 19:31 #2
Tak for svaret!

Det kan ikke gøres nemmere?
Jeg lader den lige stå lidt for at se om der er andre bud.
Avatar billede azarat Nybegynder
25. januar 2009 - 22:06 #3
nej tror desværre dette er den eneste mulighed hvis du kun har scart indgang i dit tv. Hvis du har DVI kan du jo bare købe et mini-dvi til dvi og springe den sidste over (eller hvis det har vga kan du købe en mini-dvi til vga) ;)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester