Avatar billede egebos Nybegynder
06. december 2008 - 14:41 Der er 34 kommentarer

Diablo 2 CD Key

Hej Exp.

Ville lige spørge om der var nogle der havde en Diablo 2 CD key liggende. Har selv en key, men vil gerne spille med min kæreste, hun har desværre ingen key :(
Jeg ved der er mange der bare har spillet til at ligge og samle støv, så det kunne være super fedt hvis nogen havde en key :)

Det SKAL være en key som ikke bliver brugt, eller fundet på nettet(de er alle banned).

Kan give en steam account med Counter Strike: Source som ikke er banned i bytte evt. :)
Avatar billede Slettet bruger
06. december 2008 - 15:21 #1
Kan spillet ikke købes mere?

  // Steeven
Avatar billede egebos Nybegynder
06. december 2008 - 18:51 #3
Vil ikke købe det da jeg VED der er mange der bare har spillet til at ligge :)
Avatar billede Slettet bruger
06. december 2008 - 19:00 #4
Okay. Men du beder jo folk om, at udlevere deres spil, som de selv har købt...

  // Steeven
Avatar billede corleonedk Nybegynder
06. december 2008 - 19:39 #5
Egebos det er ifølge Ekspertens regler ikke tilladt at spørge om sådanne ting herinde.

registreringskoder, cd-keys og lignende. Hvis en bruger hjælper med dette eller får hjælp til dette, vil IDG Danmark hjælpe med at efterspore personen, såfremt Politiet eller den relevante myndighed anmoder om det.

Du må derfor hellere få lukket tråden her..
Avatar billede egebos Nybegynder
07. december 2008 - 12:29 #6
Det er da fuldt lovligt hvis der er en bruger der ikk bruger sit spil mere og giver det videre, da personen jo selv har købt spillet?

Jeg spørger IKKE om cd keys der er stjålet.

Steeven> Ja jeg gør. Spillet er meget gammelt og jeg VED der mange der ikke spiller det længere. En af mine venner fik selv skaffet en cd key ved at spørge på forum.
Avatar billede corleonedk Nybegynder
07. december 2008 - 14:17 #7
Om det er lovligt er fuldstændigt underordnet,det er stadig ikke lovligt at spørge om dem herinde i dette forum..Dette er reglerne og de er ikke oppe til diskussion.
http://www.eksperten.dk/regler.phtml
Avatar billede Slettet bruger
07. december 2008 - 16:07 #8
Ja, okay. Jeg undrede mig bare lidt over, at du bare sådan beder folk om at udlevere deres spil... Men jeg kan jo se, at du også tilbyder noget i bytte. Så giver det lidt mere mening ;)

Men CorleoneDK har ret. Dette er ikke et lovligt sted (ifølge Ekspertens egne regler) at bede om dette.

§2.1.7.3:
"Det er ikke tilladt at ... spørge efter eller poste indlæg, der omhandler/indeholder ... registreringskoder, cd-keys og lignende. Hvis en bruger hjælper med dette eller får hjælp til dette, vil IDG Danmark hjælpe med at efterspore personen, såfremt Politiet eller den relevante myndighed anmoder om det."

  // Steeven
Avatar billede Slettet bruger
07. december 2008 - 16:09 #9
Dette er vist samme citat, som CorleoneDK kom med ovenfor. Om det er lovligt eller ej jf. dansk lov ændrer ikke på Ekspertens regelsæt, der siger, at det ikke er tilladt.

Du må hellere finde et andet forum - måske samme forum, som din ven havde succes med.

  // Steeven
Avatar billede corleonedk Nybegynder
07. december 2008 - 17:09 #10
Ja det ikke for at lege politimand overfor dig Egebos,det er bare reglerne herinde og dem må du som alle andre følge..Ellers går det galt.
Avatar billede killer_bee Nybegynder
07. december 2008 - 23:10 #11
se egebos din fejl her er at du skulle have spurgt "Er der en som har en Diablo 2 spil som jeg må få hvis de ikke bruger den mere, eller give xxx i bytte..." men da du nævner ord CD KEY, og gud forbyde du skulle nævne ordet MP3, så kommer citater fra regel bogen!...

LOL .. kan ikke lade være med at tænke at snart politisk korrekthed er bedre end sund fornuft ...
Avatar billede killer_bee Nybegynder
07. december 2008 - 23:13 #12
P.S. den flotte citat (som er taget OUT OF CONTEXT) hentyder til spørgsmål om ULOVLIGE cd keys, cracks osv... der er INTET ulovlig for mig at spørge person A om jeg må få deres legalt indkøbte spil, da hvis dette var tilfældet skulle alle som får et spil i julagave en omgang i spjældet...
Avatar billede johnstigers Seniormester
07. december 2008 - 23:19 #13
85 kr så kan i spille!!!!
Avatar billede Slettet bruger
07. december 2008 - 23:37 #14
:D Det er selvfølgelig rigtigt.

  // Steeven
Avatar billede corleonedk Nybegynder
08. december 2008 - 00:03 #15
Politisk korrekt eller ikke,har nu ikke så meget at gøre med det..Eksperten har ingen mulighed for at tjekke lovligheden af en sådan key eller lign,og kan derfor ufrivilligt blive indblandet i brud på ophavsretten..Derfor er de nød til at beskytte sig ligesom mange andre forumer gør,ved simpelthen at forbyde sådanne indlæg..Det er sund fornuft..
Avatar billede Slettet bruger
08. december 2008 - 08:42 #16
Citatet er ikke taget ud af kontekst. Det er et komplet citat, som det står som et seperat punkt i regelsættet. Om der så er en dybere mening med, at det kun omhandler ulovlige situationer, kan man så kun spekulere omkring ;)

  // Steeven
Avatar billede killer_bee Nybegynder
08. december 2008 - 15:25 #17
LOL ...
corleonedk -> det er nemlig politisk korrekthed og 'cover thy ass' mentaliteten som for folk til at droppe det sunde fornuft! Nemlig derfor at McD skal skrive at kaffen er varm, og shotgun producenter skal skrive i manualen at man ikke må skude sig selv i foden... mendet er jo smag og behag, jeg vælger at bruge fornuft... og hvis du læste min kommentar så hele pointen var at HVIS egebos havde sagt 'er der en som vil give sin Diablo 2 spil til mig..' så ville der ikke være nogen som ville sige noget, og at han vælger at bruge ordet CD key som du åbenbart kan finde i regelsættet er jo grunden til at det hellige politisk korrekte holdning kommer...

steeven -> det ER out of context, selvom din citat er korrekt i hvert ord så hvis du kigger på de øvrige punkter i dette paragraf ville du ligge mærke til ord som ulovlig, crack, kopibeskyttelse. Og så er det her at man skal bruge hele 'context' begrebet og måske gætte hvad det hele går ud på.
Avatar billede killer_bee Nybegynder
08. december 2008 - 15:42 #18
P.S. john_stigers har ret, giv de 85 kr...
Avatar billede corleonedk Nybegynder
08. december 2008 - 16:29 #19
"suk" jeg har ikke lavet reglerne herinde killer bee,jeg henviser kun til hvad de siger.Men jeg kan godt følge din pointe.Mit motiv omkring henvisningen var faktisk at beskytte Egebos,så han ikke kom i uføre.Ikke at indlede en debat om hvad der er eller ikke er politisk korrekt..

Og ja john har helt ret,giv de 85 kr for et nyt spil.Det er meget lettere..
Avatar billede killer_bee Nybegynder
08. december 2008 - 16:49 #20
ja men man kan have de bedste hensigter, og jeg tvivler ikke på at du havde disse, men personligt ville jeg finde det irriterende at man blev henvist til irrelevante regler i dette tilfælde, og hele humlen er at henvisningen til disse regler kun skete på baggrund af 1 enkelt ord (CDkey) ud af hele sammenhængen. Så det var bare det jeg syns er ved at blive for meget at man begynder at løfte pegefingeren på grund af et enkelt ord i stedet for at læse substansen. Og da det er så tydeligt at egebos IKKE spørger om en ulovlig key, keygen, crack osv så syns jeg at henvise til de regler er lige så relevant som at skrive en kommentar "husk du må heller ikke stjæle biler.".
Avatar billede corleonedk Nybegynder
08. december 2008 - 17:19 #21
I et forsøg på at få det slået på plads,har jeg videregivet denne tråd til de rette folk.Så må de afgøre om den skal lukkes,og slå fast hvad der accepteres og ikke accepteres herinde.Alt andet er bare ordkløveri fra vores side :).
Avatar billede johnstigers Seniormester
08. december 2008 - 19:37 #22
God ide corleonedk.
Som gammel coadmin kan jeg kun være enig i at der ikke må udveksles cdkeys herinde, af den simple grund at det ikke er muligt at se om den pågældende cdkey kommer fra et købt spil eller en generator af en slags.
Avatar billede johnstigers Seniormester
08. december 2008 - 19:38 #23
Dermed ikke sagt jeg har ret ;)
Avatar billede killer_bee Nybegynder
09. december 2008 - 08:56 #24
Helt enig . lad os have en admin til at kigge på det, da vi har vores subjektive holdninger.
john_stigers -> det med illegal key:
QUOTE
Det SKAL være en key som ikke bliver brugt, eller fundet på nettet(de er alle banned).
UNQUOTE
altså hvis denne key skal bruges på nettet så kan den ikke være genereret af keygens - punktum. Så det er kun legale keys, altså folk som har købt spillet men ikke bruger den, og igen ingen grund til at blive ved med at køre hårdt på et enkelt ord fra hele spørgsmålet.
Avatar billede snowball Novice
12. december 2008 - 17:57 #25
Eftersom der intet sted i reglerne står at punkt 2.1.7.3 kun en bestemt slags key's (lovlige eller ulovlige), så gælder det selvfølgelig alle slags.

Vi bliver ganske enkelt nødt til at "cover our ass" fordi hvis der først bliver skrevet diverse key's her på Eksperten, så ligger de jo frit tilgængelig for alle andre på nettet, hvilket kan ende med at bringe IDG i juridiske problemer ved at videregive sådan noget. Vi ønsker desuden heller ikke at Eksperten skal blive kendt som et sted hvor man enten kan udveksle sådan noget direkte eller inddirekte.

Derfor har vi valgt, at den slags slet ikke skal diskuteres på Eksperten.

Derfor bedesn "egebos" også venligst lukke spørgsmålet :)

Snowball / Admin
Avatar billede corleonedk Nybegynder
12. december 2008 - 19:39 #26
Tak for inputet Snowball :)
Avatar billede killer_bee Nybegynder
15. december 2008 - 11:00 #27
Snowball -> jeg tror heller ikke at meningen var at man skulle poste noget her, da som du selv siger ville det være nemt for andre at 'tage' den, jeg tror at hvis nogen ville give deres spil bort til egebos så kunne det ske ved mail. Jeg syns stadig at essensen her er at hvis der ikke blev nævnt ordet CDkey, men han bare bad om selve spillet så havde ingen løftet pegefingeren. Og da det er logik for burhøns at det er nok lidt mere besværligt at fragte hele CDen med når manden har softwaren og det eneste der mangler er en CDkey så for at spare den generøde giver (hvis der var en) og sig selv for al det besvær med pakker har man valg at bare bede om CDkey. Men i politisk korrekthedens navn og af frygt for 'US style' sagsanlæg vælger man se bort fra al sund fornuft.
Jeg troede at i Danmark hed det i lovens ånd og ikke i lovens bogstav, men der kan man bare se... meget trist...
Avatar billede Slettet bruger
15. december 2008 - 11:27 #28
Nu synes jeg måske at du koger lige lovlig meget suppe på det her, killer_bee...

Vi er helt med, MEN sikke nogle problemer det kunne give, hvis der bliver lagt CD-keys o.a. ud på dette forum.
Jeg forstår din pointe, og du siger at der bare blev nævnt ordet CD-key. Men det er jo NETOP fordi, der bliver nævnt ordet CD-key, at man aldrig ved, hvem der kunne komme til at forhaste sig og lægge denne ud til fri afbenyttelse. Hvis formuleringen havde været bare en lille smule anderledes, så der blev bedt om et spil-bytte, så ville essensen måske være den samme, men det ville blive læst på en anden måde - formentlig.

Hav en god dag :)


  // Steeven

PS: Politisk korrekthed har altså intet med dette at gøre. Politisk korrekthed handler om at have de "rigtige" meninger og sige de "rigtige" ting - det har ikke noget at gøre med, hvor punktligt man læser og følger regler.
Avatar billede snowball Novice
15. december 2008 - 12:10 #29
killer_bee: Den diskussion har vi allerede haft, og min mening er stadig den samme.

Desuden var det helt med vilje da jeg tidligere skrev, at Eksperten hverken direkte (den pågældende kodes skrives direkte her i foum'et) eller indirekte (kontakten mellem parterne formidles via Eksperten) ikke skulle bruges til udveksling af sådanne informationer, for i begge tilfælde vil IDG kunne komme i klemme.
Avatar billede killer_bee Nybegynder
15. december 2008 - 14:22 #30
Jeg tror at det eneste vi kan blive enige om er at vi er uenige. Jeg koger ikke noget, og om det er politisk korrekthed eller mangel på sund fornuft i dagens Danmark som gør at "IDG kunne komme i klemme" i denne banale situation er vist underordnet, som sagt vi er uenige og det er fint nok - man skal vel have sine meninger, jeg syns bare at det er trist at man bliver nødt til at tænke over hvert eneste ord og få 'det korrekte formulering' for ikke at støde nogen eller 'bryde' regler... trist...
Avatar billede johnstigers Seniormester
15. december 2008 - 20:04 #31
Trist du ikke kan se det fra ekspertens side killer_bee.
Hvis der gives lov her, hvor sætter man så grænsen?
Kan DU definere dette?

Løsningerne på eksperten skal desuden være tilgængelig (brugbar) for alle, så hvordan skal den næste der vil have en cd-key få denne?
Avatar billede killer_bee Nybegynder
15. december 2008 - 23:34 #32
john_stigers -- hvis du læste det jeg skrev så KAN jeg rent faktisk se det fra ekspertens side, det som jeg syns er trist er man bliver nødt til at tænke politisk korrekt i stedet for bruge sunde fornuft.
Og jeg behøver ikke definere noget, de regler eksperten har på området er klare nok, det er spørgsmål om fortolkning - man kan enten tage alt meget bogstavligt, eller kan man afgøre tingene fra "sag til sag"...
Og det med at løsningen skal være for alle- for det første har jeg set andre tråde hvor løsningen er blevet på email basis og ikke på E, for det andet så dette spørgsmål er IKKE en med en "løsning" så den kan derfor ikke kræves at være på E, men her skal man nok igen se på ting fra "sag til sag" end at klamre sig til regler.
Hvis man kunne beskrive alt i denne samfund med love og regler så skulle man jo ikke have nogle domstole da man bare kunne ekspidere folk hurtigt ved at slå op i en paragraf.
Men vi kan nok blive ved at diskutere til der ikke er mere plads på E servere.
Bottom line:
- jeg syns det var en helt i orden spørgsmål og ikke i strid med reglerne.
- i syns at det vigtigste er formuleringen af spørgsmålet men ikke substansen.

Hav en god dag og God Jul!
Avatar billede Slettet bruger
04. juli 2010 - 00:06 #33
Og så tror jeg ikke, vi skal regne med, at der dukker en CD-key op her i allernærmeste fremtid. Skal vi gøre det til enden på en lang og spændende diskussion langt om længe at lukke dette indlæg?
Avatar billede Noggy Nybegynder
21. oktober 2010 - 20:46 #34
Hmm har faktisk en CD-Key liggende.... :p men vil helst ik give dig den over det her forum hvis det er imod reglerne
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester