Avatar billede pixelministeriet Nybegynder
25. november 2008 - 11:42 Der er 2 kommentarer

Hvilken router skal jeg vælge

Jeg skal bruge en router til opsætning af trådlæst netværk i en boligforening. Vi har fået lov af vores udbyder at lave et åbent netværk for nærområdet hvilket vil sige 100 meters omkreds og 50 brugere. Netværket kører nu med en citrex router og det virker men ikke optimalt, da forbindelsen ikke bliver fordelt ligeligt mellem alle brugere.

Er der nogen der kan anbefale en super router til dette formål der er god til packet shaping?

MVH Frederik
Avatar billede pixelministeriet Nybegynder
25. november 2008 - 11:46 #1
Den skal ikke være for dyr.
Avatar billede junior Nybegynder
26. november 2008 - 16:05 #2
Hej Frederik,

du finder ikke nogen router som håndterer packet shaping ordentlig, slet ikke hvis det skal være en billig løsning.

Desuden lyder 50 brugere på det samme tilslutningspunkt af rigtig meget, og 100 meter er også et rimelig stort område hvis der er vægge osv. imellem (lejlighedskompleks ?)
.

Du er ude i en opgave som jeg tror vil være bedst løst med en central styret firewall, f.eks. en linuxbox, som er forholdsvis billig at sætte op. Og så nogle accespoints som du placerer på forskellige frekvenser således de dækker hele oprådet, og du får spredt brugerne mellem de forskellige accespoints.

God Fornøjelse :)

/Junior
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester