Avatar billede mikalj Nybegynder
01. oktober 2008 - 16:33 Der er 1 løsning

Flydende animeret brugergrænse flade

Hej eksperter.

Jeg er ikke sikker på om min titel er beskrivende nok.
Jeg har skal lave en application som skal indholde en del elementer som skal flyttes rundt på skærmen. Mere specifikt har jeg brug at have nogle paneler placeret horizontalt ved siden af hinanden. Der skal kun være 1-2 paneler synlige ad gangen igennem en slags "viewport". Der skal så med musen kunne scrolles igennem disse paneler. Alt det har jeg sådan set fået til at virke.

Mit problem er at det flimrer meget noget man scroller bare en anelse hurtigt. Jeg jeg prøvet at bruge almindelige controls (paneler, knapper, etc), men også men GDI+ og "manuelt" tegne mine elementer. Har desuden forsøgt med diverse doublebuffering metoder, lige lidt ser det ud til at hjælpe.

Så mit spørgsmål er: Hvilken teknik er bedst er bruge når man på denne måde ønsker en flydende, let animeret brugergrænseflade.
Jeg tøver med at kaste mig ud i directx da de jo hovedsageligt er til grafikintensive opgaver. Men også fordi jeg aldrig har brugt det før, og det er begrænset hvor meget tid jeg har til at lære det.
Avatar billede mikalj Nybegynder
18. august 2010 - 17:24 #1
lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester