Avatar billede coolcat Nybegynder
05. august 2008 - 18:39

Oscommerce - afspil en flashfil i en infobox

Hej !
Jeg har beskrevet en lille opgave nedenfor. Jeg har nogle flere mindre opgaver efterfølgende. Bemærk: Opgaven haster en del, så du skal helst kunne gå i gang straks.
Send mig et prisoverslag på opgaven samt nogle få ord om din baggrund. Du skal have kendskab til oscommerce.
Mvh.
Bjarne
Email:  bra@email.dk
-------------------------------
Opgave: afspil flashfil i infobox.

Baggrund.
Min webshop er lavet i osCommerce MS2 CVS 2.2 og hostes af et dansk firma. Jeg har brug for at kunne afspille adobe flashfiler i en infobox.
Der efterspørges en simpel løsning, det er altså tilladt at hardkode, frem for at lave avancerede opsætningsmuligheder i admin.

Opgaven
Opret en ny infobox og kald den ”infoflash”. Infoboksen skal kunne administreres under ”kolonnestyring” i admin ligesom alle andre infobokse. Boxen skal placeres i højre side af shoppen. Infoboxen skal kunne afspille adobe flashfiler(.swf). Boxen skal have overskriften: ”Inspiration”.

I shoppen er der oprettet en undermappe ”flash” i mappen  ”/mainwebsite_html/shop/images/infobox”.
Systemet skal kikke i denne mappe efter filen ”infobox_flash.swf” og afspille den i infoboxen. Hvis der ikke eksisterer en fil med det navn, vises blot en tom infobox. Hvis administratoren ønsker en anden fil oploader han en ny fil og overskriver den eksisterende.

Der skal således ikke laves nogen funktionalitet til at oprette eller oploade flashfilen. Administrator må selv oploade en flashfil til mappen ”flash” med korrekt størrelse og navn.

Flashen skal indsættes med følgende dimensioner:
Højde 150 pixels
Bredde 100 pixels

Som information har jeg foruden flashfilen, uploadet en html fil, der benytter flashfilen. Jeg tror ikke, denne html fil er relevant, men det kan du vurdere.

Dokumentation (light).
Som en del af opgaven skal medfølge en smule dokumentation:
- Kort beskrivelse af hvilke filer der er ændret/tilføjet samt en kort beskrivelse af ændringerne.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester