smid noget oksekød, champignion, flåede tomater, paprika (på glas), majs, ærter, bacon, krydderier såsom salt, peber, paprika, CHILI (gerne friske) evt. nogle krydderurter sammen... Det er gåf...
doven?? køb en fra knoor og tilsæt selv kød og krydderier...
Det er efter min mening for nemt at kaste et link ind, det andet er da bedre, da man så også selv ved hvordan det smager, men det er måske kun mig der mener det ?
løg ov champinon brunes i en dyb pande/gryde hakket oksekød kommes i og brunes mens du rører rundt så det bliver små løse fnullerter. Hakkede tomater/færdigkøbt pastasovs eller lignende kommes i krydderrier, hvidløg osv sfter behag. stilles på lavt blus mens du laver spagettien (som der står på pakken). når spagettien er førdig hældes vandet fra og kødsovs og spagetthi serveres.
Du kan evt blande dem sammen i een gryde, men det ser ud af mere hvis man øser kødsovs over en bunke spagetti :-)
Hvis der skal være quinder ved bordet er det en god ide at garnere med lidt salat.
well hvis det er med den på - man går aldrig helt gal i byen med noget bacon i tern(steges), knuste hvidløg, flåede tomater, tomat koncentrat, gul/grøn/rød peber og nogle gode krydderier(find hvad du har og tilpas)
kog så noget pasta og hæld det i et ovnfast fad, og hæld sovsen/saucen oveni og så det hemmlige - Mornay Sauce fra Mathilde. Det skal bare oven i, og det hele blandes så sammen og smides i ovnen i 20-30 min ved 175 grader.
he he Det er da uhyggelidt så mange nørder der ikke kan lave mad selv.. Tænk at tdaugaard ville være død af sult hvis det ikke var for eksperten, godt at den ikke var nede nu....
hvis du vælger at bruge sukker til de hakkede tomater for at fjerne den sure/bitre smag, så lad for guds skyld være med at bruge Chili - har en forstærkende effekt.
__diskotekpitz.dk__:> Det der med pizza bar .. de kender mig snart på det lokale (som ligger ca. 8 KM væk herude på landet *GG*) og jeg gider sku\'t æde Pizza ... desuden siger \"min\" quinde at jeg æder for meget junkfood *GG*
TD->Statoil lukket om lørdagen, manner så bor du længere ude end mig. ;-) og ca. ½ kg pasta/spagetti, så skulle der være nok til en sulten \"knøs\" som dig.
prodic:> Yeps ... Vi har: En elektriker kombineret med et post kontor, Brugsen (åben 8-18 alle dage) og en lille Statoil tank der ikke har åbent i weekenden ;o)
fino fino ½ kg it is :-)
jakoba:> nix noget sukker her *S* jeg skal ikke gøre mit første forsøg på at lave mad uspiseligt *GG*
Når du skærer løg ud, så halver dem først og skær dem så på \"langs\" mens du holder sammen på det, vend det der efter 90(Edit->Transform->Rotate 90CW) og skær dem så igen den anden vej. Så ender du med nogle dejlige stykker, og i dit tilfælde nogle lidt blodige fingre. :-)
prodic:> hæ hæ .. too late .. I did it the hard way ;o) Men ehm .. skal der virkeligt 2 store løg til 400g kød ? jeg synes det virker liige en smule for meget ..
Prodic: Jo! De giver også noget andet farve end \"blot\"
Vores koger altid meeeegalænge, så alt smager nærmest ens.... men den er god den smag (og det er løgn at alt smager ens, men du kan spise alle delene uanset om du plejer at kunne li dem eller ej!)
Her er det dog manden der laver den der... Og det er min. 5l sovs hver gang = smide resten på frys i poser og let mad i en del dage ;)
Sådan er det nemt at være nørd! brug nogle dage på at lave en MASSE og smid i frys
(skal jeg sige hvorfor det 1. der kom ind i vores ungdoms-bolig var en fryser??)
annikadk->Pift dine \"deller\" op med lidt Dansk Vand(sans Citrus). lækkert. Kødsovs skal ikke koge LÆNGE, men tilpas så alle ingredienserne får det optimale sammenspil.
annikadk > HELT enig. Lav en masse og dybfrys. så behøver man kun lave mad 3-4 gang hver måned. Også med kød. der er gevaldig gode tilbud med jævne mellemrum, så køb nogen kilo der og frys resten i små portioner.
nej, det skal ikke være mos.. men du kan heller ikke lave det ordentligt på 10 min..
*hehe* Eksperten i mad-\"kamp\" ??
og ja... danskvand gør dem også sprøde siges der?? Mine er sunde... *host* De steges i næsten intet fedt.. og da jeg ikke er til kogte kartofler og brun sovs, så laves der oftest \"hasselbach-kartofler\" til... så dellerne \"steges\" færdig i ovnen når de er sprøde...
Nå.. vil lige ud og smide et par pandekager over.. Det er også godt i grov version med kød, grøntsager osv i :))
Toastbrød. Hakket oksekød. Sennup / mild er at foretrække. Salt, peber og paprika. Æg, rødbeder, peberfrugt og løg.
Rist brødet let på den ene side. Smør sennup på den anden side, hvorefter der drysses med salt, peber og paprika.
Form en bøf, steg den let på den ene side (ved varme 4), hvorefter den lægges på brødet med den stegte side nedaf. Drys igen med salt, peber og paprika på den ustegte side, og læg den derefter på panden igen (ved varme 3). Stegetiden er ca. 2 minutter hvorefter din pariserbøf er klar. Som tilbehør en rå skive løg, peberfrugt/rødbede, og til sidst et rå æg (selvfølgelig kun æggeblommen). There you go, 10 minutter og du har dig en fin ret.
Samtidig kan du meget passene teste om din kødsovs er ved at brænde på (det skal være meget svagt blus) Eller er gået helt af kog: (ikke så svagt igen:-)
btw TD hvis du en anden gang skal teste om dit pasta er færdig, så var tricket fra SU-tiden, at kaste det op mod en glat flade. Blev det hængende, så var det færdigt. Men at smage på det, er nu nok det eneste rigtige.
Synes godt om
Ny brugerNybegynder
Din løsning...
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.