Avatar billede sbay Nybegynder
30. juni 2008 - 13:35 Der er 5 kommentarer

Udtræk af brugerliste

Hejsa

Hvordan kan jeg trække en brugerliste ud af Domino'en og over i Excel? Jeg skal samtidigt kunne se hvilke grupper folk er med i!

Kan sagtes eksportere til brugernavne, men mangler altså lidt information!
30. juni 2008 - 14:36 #1
Hvis du også skal have hvilke grupper folk er med i, så kan du bruge det view i navne- og adressebogen (Domino Directory), der hedder ($ServerAccess). Det er skjult, så du skal åbne det ved at trykke Ctrl+Shift og View - Go to, så står det på listen. Når det er åbnet, så klik på File - Export og vælg Lotus 1-2-3 format. Det kan læses af tidligere versioner af Excel, men desværre ikke Excel 2007. Brugernavnene står i kanonisk format (altså cn=...). Hvis det er et problem, kan jeg forklare hvordan du ændrer det.
Avatar billede Celau Praktikant
30. juni 2008 - 20:11 #2
I stedet for at exportere alle dokumenterne kan du blot markere alle dokumenterne og så vælge "Copy As Table" fra EDIT-menuen. Dette kan pastes direkte ind i dit regneark.

Mvh
Jesper
Avatar billede sbay Nybegynder
30. juni 2008 - 20:34 #3
Jesper>> det er faktisk også sådan jeg har gjort det hidtil :-)
01. juli 2008 - 13:56 #4
Er dit problem så løst nu eller? Kan du bruge ($ServerAccess) view'et eller mangler der noget?
Avatar billede leif Seniormester
09. oktober 2008 - 19:01 #5
Som ekstra information så bruger jeg selv en gang imellem: http://www.openntf.org/Projects/pmt.nsf/ProjectLookup/ACL%20Listings


Det er faktisk nyttigt når en Afdelingsleder eller lign. kommer og spørger hvem der har adgang til hvilke databaser og hvorfor.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester