Avatar billede inshadow Nybegynder
14. marts 2008 - 12:38

Proxy/Relay spørgsmål

Hejsa.

Vi har pt en betalingsløsning hvor vi benytter proxy/relay script.
Så istedet for at vi har vores eget SSL certifikat, så kører det via en proxy over udbyderens certifikat. Det gør jo selvfølgelig at det er muligt at blive på vores egen hjemmeside under hele betalingsforløbet, istedet for at der skal åbnes et separat betalingsvindue.

Mit spørgsmål går på følgende:
Vi har brug for krypteringssikkerheden i en anden forbindelse, hvor vi vil gemme en brugerindtastet personfølsom(cpr.nr.) information på vores egen server. Kan vi bruge denne SSL proxy til dette og opnå samme sikkerhed? Eller kræver det at vi køber og installere et SSL certifikat på vores egen server istedet?

Jeg er klar over at benyttelse af SSL proxyen til dette formål rækker ud over hvad den er tiltænkt til, og vil i dette tilfælde kræve en aftale med betalingsløsning-udbyderen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester