Avatar billede palle1976 Nybegynder
31. januar 2008 - 11:21

Web link til anchor i en sektion

Jeg har et notesdokument som indeholder en række sektioner (og nogle steder sektioner inde i sektioner). Inde i sektionerne er der oprettet nogle anchor som der bliver linket til andre steder fra.

Problemet er når dokumentet bliver vist på web, her kan man ikke linke til et anchor inde i en sektion. Den kan ikke åbne sektionen. Det virker fint i Notes.

En løsning er at expande/åbne alle sektioner når dokumenet bliver læst på web, men det ødelægger idéen med sektioner...

Man kan også bruge en parameter "ExpandSektion" i url til dokumentet, men det kræver at man ved hvilken sektion anchor findes i(nummer på sektion).

Jeg vil gerne have en løsning hvor der kan linkes til et anchor i en sektion, og det kun er den sektion der bliver åbnet på web. Det skal kunne gøres uden at opretteret af dokumentet manuelt skal vedligeholde nummeret på sektionen i linket.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester