Avatar billede hansenhald Nybegynder
22. januar 2008 - 21:23 Der er 9 kommentarer

registreringsfil mangler eller er korrupt!!

Hejsa

Jeg har en bærbar med Vista basic installeret, og den har virket upåklageligt i ca. 7 måneder nu.

Men så i dag, efter at have installeret to nyindkøbte spil (Chessmaster fra Ubisoft of Microsoft Flight Simulator X) gik den pludselig i baglås. Jeg var netop i gang med min første tutorial flyvning da PC'en begyndte at bippe med en ca. 1 sekund lang, meget høj hyletone. Flyveren på skærmen fløj ubemærket videre og jeg troede først det var en alarm i spillet!! - men da hverken volumenkontrollen på PC´en eller tastaturet kunne ændre/slutte spillet blev jeg klar over at der måtte være noget andet galt.

Jeg tvang derfor PC´en til at slukke og tændte igen og blev mødt med muligheden for at starte i fejlsikret tilstand osv. Valgte at starte i normal tilstand og PC´en fortsatte opstarten. Kort efter stoppede opstarten imidlertid med besked om at PC´en ikke kunne boote da en "registry file is missing or corrupt". Der blev refereret til: \windows\system32\config\system og fejlkoden: 0xc000000f

PC´ens forslag til udbedring er at isætte installationsdiscen og køre en "repair", men da jeg pt. er i udlandet og denne diskette ligger derhjemme er det ikke umiddelbart muligt for mig.

Skulle I eventuelt, ud fra min beskrivelse, fortælle mig hvad der er galt og om der er noget jeg kan gøre uden vista-disketten?

/Hansenhald
Avatar billede vejmand Juniormester
22. januar 2008 - 21:35 #1
Måske starte i fejlsikret og derfra lave en systemgendannelse.
Jeg ved ikke om det vil funke....
Avatar billede gider_ikke_mere Nybegynder
22. januar 2008 - 21:37 #2
Jeg tror kun repair er muligt via DVD, da der skal bruges en hel del filer derfra.
Avatar billede vejmand Juniormester
22. januar 2008 - 21:40 #3
akyhne >> Det var også derfor jeg foreslog en systemgendannelse, hvis det er mulig at starte i fejlsikret....
Avatar billede hansenhald Nybegynder
23. januar 2008 - 07:18 #4
det er ikke muligt at starte i fejlsikret tilstand eller nogen af de øvrige muligheder man bliver givet i samme skærmbillede..
Avatar billede hansenhald Nybegynder
26. januar 2008 - 07:45 #5
Problem løst!

Der fulgte IKKE en Vista-disc med min PC da jeg købte den. Vista var præ-installeret og det gør det unægteligt lidt sværere at følge Vistas eget forslag om at køre en repair..

Efter nogen søgen på nettet faldt jeg over denne side: http://neosmart.net/blog/2008/windows-vista-recovery-disc-download/ som blandt andet også beskriver problemet med en manglende installationsdisc.

Jeg downloadede filen, fik den brændt som en boot-disc og satte den i min bærbare, og efter lidt over 1 times scanning og repair var PC´en tilbage i normal tilstand :-) ... og ingen data tabt eller ændret.

/Hansenhald
Avatar billede gider_ikke_mere Nybegynder
26. januar 2008 - 09:26 #6
Tillykke med det.
Avatar billede gider_ikke_mere Nybegynder
01. februar 2008 - 05:54 #7
Lukker du?
Avatar billede hansenhald Nybegynder
01. februar 2008 - 10:27 #8
hmm..Ja, hvordan?
Avatar billede gider_ikke_mere Nybegynder
01. februar 2008 - 13:28 #9
Læg et svar. Derefter accepterer du dette.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester