Avatar billede tenpenny Nybegynder
03. maj 2007 - 22:28

Toshiba P100 bærbar - konfigure hotkeys

Hejsa Eksperten,

Jeg har gennemsøgt Google og Toshiba's hjemmeside og henvender mig nu desperat til jer. :-)

Efter ny-installation af Windows XP på Toshiba P100 er der et væld af software som ikke fungerer, på trods af at der er hentet samtlige 300 megabytes software fra Toshiba's hjemmeside - og installeret i den foreskrevne orden. Fulgt til punkt og prikke. Men nok om det - vi fokuserer på problemet som virkelig irriterer mig :

Windows Media Player launcher så snart jeg trykker på den fysiske PLAY / PAUSE hotkey - og jeg kunne også ønske mig en del bedre funktionalitet fra de andre hotkeys. Jeg er *ret* sikker på det kan lade sig gøre !

Men hvordan ?

Husk at jeg har installeret samtlige Toshiba-programmer og utils i anbefalet rækkefølge ... så er der evt. nogen der kender en reg-key der kan ændres eller lignende ?

Det kunne være så fedt med svar. Jeg udlodder en masse point, da jeg vil mene sværhedsgraden bliver en del højere af, at den - fra producentens side - anbefalede løsning er fulgt og fejlet.


Vh, Frede
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester