Avatar billede nekjam Nybegynder
13. april 2007 - 20:38 Der er 5 kommentarer

et foto i én farve?? hvordan?

hej!

Jeg har set effekten med et foto i kun én farve flere steder, men hvordan laver man det i photoshop? Jeg vil gerne kunne ændre farven.
Avatar billede bufferzone Praktikant
13. april 2007 - 20:47 #1
Gem som gif med kun en farve og transparant baggrund, herefter åbnes billedet og klippeklistres ind på sit eget lag i photoshop. Ctrl klik laget med det ens farvede billed, vælg farve i farvepaletten og tryk Alt Backspace så fyldes markeringen ud med den valgte farve
Avatar billede hcma Novice
13. april 2007 - 21:36 #2
skal lige være sikker:
er det det et sort/hvid foto med en ekstra farve (f.eks. rød) lagt ind på dele af billede (f.eks. et ansigt) ?
eller
er det et billede du vil have farvelagt i een farvenuance (f.eks. nuancer af blå så du ender med et billede helt i blå nuancer)
Avatar billede levil Nybegynder
28. april 2007 - 22:11 #3
Hej.

Inde i Photoshop laver du dit billede om til gråtone (Image/Mode/Greyscale) og derefter til Duotone (Image/Mode/Duotone). Inde i denne menu vælger du i første dropdown menu "Monotone". Når du doppeltklikker i farve-kassen kan du vælge hvilken farve det skal være (under Color Libraries kan du vælge Pantone-farver).

I kassen ved siden af farve-kassen kan du styre kurverne hvis der f.eks. skal være mere dybde i billedet eller det skal være mørkere.

Håber det var det du ledte efter.
Avatar billede nekjam Nybegynder
29. april 2007 - 10:04 #4
smart!!

men kan jeg så efterfølgende ændre farven et sted?
Avatar billede hcma Novice
29. april 2007 - 10:34 #5
du kunne jo også bare åbne dit billede -> Image -> Adjustments -> Hue/Saturation og lege med skyderne derinde og husk at vinge af i Colorize.

Eller opret et justeringslag og tag den derfra
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester