Avatar billede unknown_someone Juniormester
05. marts 2007 - 15:54 Der er 1 løsning

ListBox med Multiple i DetailsView

Har et DetailsView jeg bruger til at indsætte data (val1, val2 og val3) - de 3 felter er bundet op imod en ObjectDataSource. Dette fungerer fint.

Foruden de 3 felter vil jeg gerne have sendt nogle ekstra data - nemlig de selectede værdier fra en ListBox i mit DetailsView - med til min modtager-funktion og for at min ListBox kan genkendes har jeg sat en ControlParameter ind InsertParameters i min ObjectDataSource og selvfølgelig tilrettet min modtager-funktion. Vælger jeg 0 eller 1 værdi i min ListBox fungerer dette også fint - men vælges flere værdier sendes kun ét afsted til min modtager-funktion. Værdierne er tal - men min ControlParameter håndterer det som string.

Hvad mangler jeg?
Avatar billede unknown_someone Juniormester
09. marts 2007 - 16:09 #1
luk.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester