Avatar billede kristian_troelsen Nybegynder
05. februar 2007 - 20:23

Bedste opsætning af router og gateway til onlinespil

Jeg har fået en fiberoptisk forbindelse på 10/10 Mbit hos Dansk Bredbånd og har i samme omgang modtaget denne gateway: http://www.tilgin.com/templates/i3_ProductPage.aspx?id=253 (model 342), som jeg er nødt til at have tilkoblet til stikket i væggen, fordi det er gennem den, jeg også har tilkoblet min telefon. Jeg har forbundet min wireless router (Linksys WRT54GL) til gateway'en, men jeg er i tvivl om, hvor jeg får størst udbytte af at tilkoble min Xbox 360 og min pc, når jeg skal minimere lag i onlinespil. Bør jeg koble maskinerne til routeren (som jeg kan indstille forskellige parametre på, bl.a. QoS), eller bør jeg sætte dem direkte til gateway'en, som jeg dog ikke kan indstille på nogen måde? Svar og gode råd meget velkomne.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester