Avatar billede ktolbod Nybegynder
31. januar 2007 - 16:48 Der er 1 løsning

onRollOver / onRollOut

Hey,
Jeg har et mc med onRollOver og onRollOut events. Hvis jeg har musen over mit mc kommer der en menu tilsyne med en række knapper. Ved onRollOut forsvinder menuen igen. Menuen er lavet i sit eget mc, hvor jeg bruger mc.goToAndPlay("Start") etc. til at skubbe menuen frem og tilbage.
Mit problem er at hver gang jeg har musen over knapperne i menuen bliver onRollOut aktiveret på mit mc (da det ligger i laget under) og menuen forsvinder igen :(
Jeg kan heller ikke have mit mc over, da knapper så ikke virker. Håber det giver mening, og at der er nogen som kender en løsning :)
Avatar billede ktolbod Nybegynder
01. februar 2007 - 09:53 #1
Har fundet på en løsning her;
http://www.senocular.com/flash/tutorials/buttoncapturing/

Og så bruger jeg eventet onMouseMove til at tjekke om menuen skal være fremme eller skjult :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester