Avatar billede bailey29 Nybegynder
29. januar 2007 - 17:00

Kommunikations vanskeligheder..

Ja, for h...... hedder det ellers, når end to computere ikke spiller samme melodi?? :D

Jeg har en stationær og en bærbar, der begge trådløst er tilsluttet en webspeed-Router af mærket LinkSys WRT54G. Den bærbare har et internt netkort (Intel, tror jeg nok), mens den stationære har en USB-adapter (af samme mærke som routeren,- den fulgte med dér..)

Nåh, her er mit problem:
De to computere ser hinanden fint, men ligesåsnart jeg forsøger at overføre filer fra den ene til den anden, så ryger forbindelsen på begge computere,- næsten samtidigt. Jeg har prøvet at sætte mig ind i opsætningen af routeren, men må sgu give op, da jeg ikke har det fornødne forstand til selv at løse problemet.

Er der nogen hér, der måske ved, hvad det hér kan skyldes?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester