Avatar billede cybermouse Nybegynder
02. oktober 2006 - 08:58 Der er 1 løsning

bedst med enkelt accesspoint med stor antenne eller flere små?

Jeg skal opsætte et trådløst netværk over et område på ca. 1km^2 det meste af området er skov område, derudover er der 3 bygninger på henholdsvist 1000m^2 700m^2 og 400m^2. Som minimum skal der være dækning inden i bygningerne og i nærområdet omkring dem (i radius 20 m omkring). De 3 bygninger er placeret med ca. 50 m mellemrum, hvordan dækker jeg bedst hele området? jeg forestiller mig noget i retning af et accesspoint monteret uden for med en antenne og antenne forstærker monteret helt oppe ved antennen også 2 accesspoint i hver ende af hver bygning. Vil det være en fornuftig opsætning? eller er det overkill? hvordan med kanalerne på accesspoint'ne skal de helst være på hver sin kanal eller ligge på den samme?
Avatar billede cybermouse Nybegynder
12. november 2006 - 14:41 #1
lukket uden svar
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester