Avatar billede dooley Nybegynder
17. juli 2006 - 13:59

Microsoft Fax på Windows 2003 Standart TerminalServer.

Jeg har en Windows 2003 SBS Server som DC. klienter logget på domænet kan uden problemer faxe via Microsoft Fax og modem installeret i DC. Til afdelingskontor anvendes en Windows 2003 Standart Terminal Server. Serven er meldt ind i domænet på samme vis som klienterne. Herfra kan der på ingen måde faxes via DC'eren. Heller ikke selv om du er logget på som administrator og installation af MS fax på terminalserveren foregår uden problemer. Når du udskriver til "faxen" frem kommer den wizard hvor tlfnr. mv skal indtastes aldrig. Det ser blot ud som når der udskrives til en rigtig printer. Hvad gør jeg galt?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester