Avatar billede sonderup Nybegynder
28. maj 2006 - 17:20

Driverfejl paa grafikkort gav "slukket baggrundslys"

Hej min laptop fik en driverfejl paa grafikkortet forleden uder afviklingen af et program..... saa i den forbindelse opdaterede jeg lige grafikdriven fra producenten med den seneste. En times eller 2 efter den var installerede accepterede jeg den genstartsrequest programmet havde bedt om.....

Uden fejl lukkede maskinen ned som saedvanligt og startede op igen..... og saa..... taendte lcd skaermen saadan ca i 1 til 2 sekunder og gik ud. Windows xp startede op som normalt, men lcd skaermen var sort som sort... da jeg har 2 skaerme (ldc i laptop og extern lcd) tilsluttet var det ingen sag at se maskinen ellers fungerede som normalt.

Min reaktion var at det nok var som paa en ipaq pda at "energisparefunktion" var blevet sat til, men et tjek afsloerede at ingenting var aendret.

Saa afinstallerede jeg driveren og taenkte saa maa standard xp driveren faa liv i dyret.

MEN NEJ

Ved opstart taendes skaermen kortvaerigt og saa slukkes den igen. Jeg rettede henvaendelse til helpdesk hos producenten, som ligesom kun kunne foreslaa et fragtbrev til reperation.

Fint nok, men sidste gang brugte de 10 uger..... paa at rette en lille fejl.... Da bagrundslyset jo taender kortvarigt antager jeg roeret ikke er gaaet sig en tur eller er det alligevel pludselig gaaet som led i den driverfejl som opstod under afvikling af et adobe program. igen skaermen var taendt lang tid efter fejlen. Og jeg havde faaet denne fejl foer.

Nogen der har en loesning.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB