Avatar billede addvisors Nybegynder
26. april 2006 - 13:57

Software Udvikler hos Addvisors

Vi søger den absolut bedste webudvikler med fantastiske evner inden for Linux.

Addvisors er i dag i gang med udviklingen af to store interne projekter til understøttelse af vores forretning. Hertil søger vi en PHP programmør med exceptionelle evner indenfor systemprogrammering, heriblandt API integration og mySQL på højeste niveau - det vil sige en mySQL haj som har forståelse for stored procedures, triggers, views og events.

Du skal ligeledes varetage administration og drift af vores Linux WebServers - samt overvåge og optimere vores mySQL og Apache.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med personlige udviklingsmuligheder på et dynamisk bureau med god kultur samt højt kvalificerede og motiverede medarbejdere. Læg dertil fast løn efter kvalifikationer, pensionsordning, bordfodbold og frokostordning.

Vi forestiller os, at du har følgende profil:

- PHP programmeringserfaring på højeste niveau
- mySQL erfaring på højeste niveau
- Års erfaring med administration og drift af Linux (Web)Server
- Arbejder analytisk og struktureret
- Mindst 3 års erhvervserfaring fra større programmeringsprojekter
- Er engageret og kan arbejde selvstændigt
- Eventuelt erfaring med Google API

Vi forventer, at du er selvstændig, engageret, fleksibel, omhyggelig og i godt humør.

Yderligere info:

Addvisors er et reklamebureau. Vi har blot specialiseret os i online markedsføring, hvor vi udnytter Internettets muligheder. Innovativt og effektivt. Det handler ikke om teknik. Det handler om at markedsføre produkter og services, og om at skabe målbare resultater.

Addvisors er endvidere det første firma i Danmark og blandt de 100 første i verden, der af Google er blevet certificeret 'Qualified Google Advertising Professional' - og nu 'Google Adwords Qualified Company'.

Ansøgningsfrist:

15. maj 2006

Kontakt:

Addvisors ApS
Nørrebrogade 66D
2200 København N
Telefon: 33 38 11 80    
att.: Peter Kær
pk@addvisors.dk

http://www.addvisors.dk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester