Avatar billede cdschou Nybegynder
29. marts 2006 - 00:37

Problemer med downloads fra webserver

Jeg har på min b-one konto oprettet et underdomæne, som peger hjem på min egen ip-adresse, hvor jeg har opsat en apache webserver (den er på min workstation, så den er ikke altid tændt).

Anyway, det virker fint, jeg har installeret et program der hedder WebServerKit til Mac OS X 10.4. Programmet har installeret apache, mysql, php og phpmyadmin på en gang, nice.

Jeg vil bruge den til at give mine studiekammerater adgang til nogle af vores fælles filer, da det er lettere end at uploade dem til b-one (da de er for store til emails).

Mit problem er at jeg ikke kan downloade filer fra webserveren. Når jeg linker til en fil, er den ødelagt når den er downloadet. Hvis jeg bruger filer større end 128 kb (hvilket jeg altid gør) downloader den kun 128 kb ? wtf ?

Hvis nogen har prøvet noget lignende eller har en ide om hvad det kan skyldes vil jeg meget gerne vide det.

Håber i kan hjælpe
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Uanset kodesprog, så giver vi dig mulighederne for at udvikle det, du behøver.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester