Avatar billede spirella Nybegynder
18. marts 2006 - 15:44 Der er 1 løsning

Kopiering af IncrediMail runtime filer mislykkedes.

Jeg er midt i at kopiere filer af letters, animationer og sounds, fundet i RUNTIME. Jeg begyndte at kopiere dem over på en USB Memory Pen men efter 200 filer var der en enkelt der ikke kunne overføres, jeg sagde ok, men jeg kan ikke nøjes med at kopiere resten, da jeg bruger CTR A og så starter det jo forfra, der er circa 4000 filer i letters og lige så mange sound filer.
Animationerne kunne jeg ligge på min Hard Disk som billeder så der har jeg taget kopier og gemt.
Mit IM program kører ikke ordentligt, nogle filer er tiltet og nu er det galt med registreringen også. Jeg er derfor parat til at dowloade en ny version oveni denne gamle, men er bange for at miste mine dyrebare letters, derfor forsøger jeg at gemme først.

Kan nogen mon hjælpe mig med et godt råd om kopieringen.
På forhånd tak.
Spirella.
Avatar billede spirella Nybegynder
18. august 2010 - 12:46 #1
18. Aug 2010 - stadig ingen hjælp og nu har jeg fikset det selv.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester