Avatar billede barken Nybegynder
28. februar 2006 - 13:46 Der er 5 kommentarer

Åbningsmappe i Stifinder

Jeg vil gerne ændre den måde Stifinder åbner. I stedet for mappen Dokumenter, vil jeg gerne, at den åbner i en undermappe. Hvordan gør jeg?
Avatar billede nva Praktikant
28. februar 2006 - 14:06 #1
Avatar billede nva Praktikant
28. februar 2006 - 14:10 #2
Avatar billede falster Ekspert
28. februar 2006 - 16:28 #3
Du kan også downloade Tweak UI fra Microsoft:

http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/powertoys/xppowertoys.mspx

Med den kan du ændre placeringen for alle de såkaldt "Special folders" og dermed, at dine dokumenter skal søges et andet sted.
Avatar billede barken Nybegynder
01. marts 2006 - 00:33 #4
Det er jeg med på, og det virker også, men jeg vil gerne have, at jeg via højreklik på start og valg af Stifinder åbner i en af mig valgt mappe. That's what I am looking for!
Avatar billede falster Ekspert
01. marts 2006 - 09:58 #5
OK - men så åbner Sifinder da vel ikke i "Dokumenter", som du spurgte om. Men i Menuen Start. Og det tror jeg ikke kan ændres. Se eksempelvis:

http://www.winguides.com/forums/showflat.php?Board=brdQuestions&Number=111852

citat:

"There's 3 ways to open Windows Explorer, right-click the Start menu and Explore [can't be changed], right-click My Computer and Explore [can't be changed], or the icon in the Accessories part of the Start menu. The first 2 can't be changed because My Computer is essentially a folder and so is the Start Menu. The last one can be changed by putting something different in the Target: box."
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester