Avatar billede giismo Novice
27. februar 2006 - 16:53 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

trådløst netværk.

hejsa.

er der ikke nogen der lige kan hjælpe mig, jeg har 2 stastionære computere stående i hvert sit rum, og vil gerne ha en internet forbindelse til bagge 2 via et trådløst netvært, men hvad skal jeg bruge når det er 2 stastionære computere.

er der ikke nogen der kan hjælpe mig lidt og evt. også meget gerne finde et godt tilbud til mig med alt hvad jeg skal bruge, og så sende et link med til det evt. tilbud.

giismo
Avatar billede gnuggi Nybegynder
27. februar 2006 - 17:21 #1
Du skal buge en trådløs router og et netkort i den anden pc. Linksys har lavet nogle enormt brugervenlige routere. Linksys Wireless-G Broadband Router WRT54G skulle være en af de mest brugervenlige. Held og lykke!
Avatar billede james_t_dk Juniormester
27. februar 2006 - 21:22 #3
enig med gnuggi, har selv 2 WMP54G (http://edbpriser.dk/Listprices.asp?ID=18514) i mine 2 stationære. Og en WRT54GL Router (http://edbpriser.dk/Listprices.asp?ID=167077) Du kan også købe en WRT54GP2 (http://edbpriser.dk/Listprices.asp?ID=159805) den er forberedt for IP telefoni.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester