Avatar billede larssparholt Nybegynder
06. februar 2006 - 10:29

Voice-chat

Hej!

Et lille teknisk spørgsmål fra en spilleglad studerende:

Jeg er som mange andre blevet bidt af WoW, og har tidligere spillet Diablo2 en del med en af mine venner. Til sidstnævnte benyttede vi programmet Teamtalk (et voice-chat program) til at snakke med hinanden via mic+headset mens vi spillede, og det fungerede super. Nu ville vi bruge det samme program til WoW, men her sker der noget underligt: I det øjeblik vi "hopper ind" i spillet forsvinder lyden fra mikrofonen hos os begge. Ingen af os blir smidt af serveren, det er bare som om mikrofonerne bliver "slukkede"... Hvad kan der være galt, og hvordan kan vi løse det?
-Vi har prøvet andre voice-chat programmer, og disse fungerede fint, men var enten for dårlig lydkvalitet eller stjal alt for meget af båndbredden...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester