Avatar billede tschmidt Nybegynder
17. januar 2006 - 09:48 Der er 1 løsning

Keyboard logger

Hej
Jeg ved ikke hvordan jeg skal formulere det så I ikke tror at jeg leder efter spyware. Men det gør jeg altså ikke!!! jeg har et program kørende hos et større antal brugere. hos én bruger optræder en fejl igen og igen, når vedkommende skal bruge en funktion og jeg har ham mistænkt for at fejlbetjene programmet, da jeg IKKE selv kan genskabe fejlen. Derfor mangler jeg et program - gerne gratis - der kan logge keyboardtaster, museklik osv. og gerne kunne afspille dem igen. Der findes nok meget skummelt i den kategori, men jeg vil jo ikke installere noget der OGSÅ sender alt muligt til programmets ejer.
/tschmidt
Avatar billede tschmidt Nybegynder
05. marts 2006 - 10:11 #1
lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester