Avatar billede schwager_dk Nybegynder
16. januar 2006 - 14:17 Der er 1 løsning

Software til 2 lydkort (hvilke programmer bruger hvilket lydkort)

Savner noget software til administration af to lydkort. Har i øjeblikket et on-board og et PCI lydkort tilsluttet. PCI-kortet er tilsluttet eksterne højtalere, og andre et headset. Har sat onboard lydkortet til Windows standart lydkort, og sat WinAmp til at bruge det andet. På den måde undgår jeg irriterende Windowslyde når jeg høre musik på de eksterne højtalere. Mit problem er så at jeg eksempelvis ikke kan få lyden fra DR's netradio eller spil ud på de eksterne højtalere uden at skulle lave en masse æøndringer hver gang. Er der nogen der kender et program der kan administrere hvilket lydkort de enkelte programmer benytter....???
Avatar billede schwager_dk Nybegynder
18. august 2010 - 13:13 #1
Bruger nu kun software hvor man kan vælge lydkortet, hvilket man efterhånden kan i de fleste...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester