Avatar billede volke Nybegynder
22. november 2005 - 17:39

Compiling af 3D Max 7-model til CS Source

Hvis du har gjort det her før og fået det til at fungere, er du en gud!!!

Jeg leder efter en beskrivelse af, fra A-Z, hvordan jeg importerer en CS:S model in i 3Dmax7, inkl. skelet/rigging og animationer. Jeg har så tænkt mig at erstatte selve modellen med min egen model (Osama bin Laden) og beholde animationerne. Derefter vil jeg så ha Osama tilbage i Source SDK’en, så man kan vælge ham som player model og løbe rundt med ham i et multi-player spil.
Det er i hvert fald sådan jeg har forestillet mig, at proceduren forløber, for man kan vel ikke bare exportere modellen til SDK’en og så forvente at animationerne passer til.

Foreløbig har jeg fundet disse to tutorials:
http://hl2world.com/wiki/index.php/Max_To_HL2_Animated
http://www.planetquake.com/polycount/resources/tutorials/3dsmax8.shtml

Den første tutorial henviser til en forkert exporter og nævner foldere, som ikke eksisterer eller som er placeret andre steder end beskrevet.
Den anden tutorial er ikke blevet testet endnu, men bliver det i morgen.

Du kunne evt. kigge på dem og se, om du har en bedre eller nemmere løsning. Alt skal skæres ud i pap. Det er sikkert tydeligt, at jeg har ingen erfaring inden for dette område (kun erfaring med 3Dmax), men er så uheldig, at det gælder liv og død, at få det her til at fungere.

Jeg er en del af en studiegruppe på ITU, som laver et lille spil hvori Osama bin Laden, George W. Bush, Paven og Dalai Lama er hovedpersoner. Jeg sværger, det har et akademisk formål !!!
Hvis du kan hjælpe, vil du selvfølgelig blive krediteret i vores opgave, som også vil blive vist til Ubisoft, da vi har skrevet kontrakt med dem, om at udveksle oplysninger.

Du kan også kontakte mig direkte på cvolkersen@hotmail.com
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester