Avatar billede sonderup Nybegynder
07. november 2005 - 13:09

FTP problems

Hej og hjælp. Tak

Sidder i udlandet på en adsl forbindelse.Hurtig skitsering af problemet/udfordringen.

Hvis jeg logger på via modem opkobling til tilfældig udbyder NO problems. Hvis jeg flytter maskinen via wifi til anden location NO problems.
Ok her logger jeg på hos en udbyder. Jeg skal connecte til en FTP server i DK. Jeg kan logge ind med ftp i explorer og med de 3 forskl. FTP programmer jeg har. NO problems med at få en liste frem over indholdet.

Heller IKKE noget problem med at UPLOADE. MEN downloade NEJ processen starter og efter MEGET lang tid får man timeout. Alle rettigheder er tilstede. Serveren er restartet og ved at følge ovenstående proces med at logge på via modem opkobl. eller på internetcafe er der hul igennem.

Det samme gælder DR nettv. Jeg kan se TV2 Sputnik, men IKKE DR nettv. Windows Media Player kan ikke afspille pga af netværksfejl.
Den snakker om proxy. Men det har den aldrig gjort før.

Så gode råd er dyre. Og derfor installerede jeg XP fra bunden - reformat m.v. men nej spilte kræfter....

Hvad er der galt.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester