Avatar billede lighthouse Nybegynder
06. september 2005 - 00:04 Der er 1 kommentar

Fejlmeddelse ved brug af Media Jukebox til at brænde med

Jeg har en HP Pavillion med internt dvd-/cd-rom brænder. Men det er ikke altid, den virker efter hensigten. Når jeg bruger det til pc'eren medfølgende software Sonic kan jeg lave 1:1 kopier af msuik cd'ere uden problemer. Jeg kan også brænde mp3-filer til en data-cd-rom.
Men bruger jeg et andet program, f.eks. Media Jukebox, så brænder den kun oversigt over indhold på cd-rom'en, og går derefter i stå med følgende fejl-meddelese: A device error occured. error number is 1051. error data is KEY:5ASL:21:ASCQ:2.

Den friske cd-rom er ødelagt og kan ikke brændes på længere, men den indeholder kun en oversigt over de numre, der ellers skulle have været brændt på cd-rom'en. Er der nogen, der kan give en forklaring?
Avatar billede lighthouse Nybegynder
06. september 2005 - 22:28 #1
Vil lige tilføje et spørgsmål: er det en software-fejl eller en hardware-fejl? Det er vel mest sandsynligt et software-fejl, hvis brænder virker med andre brænde-software end Media Jukebox.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester