Avatar billede johanna Nybegynder
21. juli 2005 - 21:30 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Kan ikke se Kamera og Memorybird

Jeg kan ikke mere se når jeg tilslutter mit kamera og mit memorybird til min bærbare. (kunne jeg for ca. 3 uger siden og har ikke brugt den siden).

Har downloadet USB-Driver fra Fuji til kameraet, men det dur ikke. Ved ikke hvad jeg skal hente/gøre for at få den til at disse igen.. ????

Har XP som egentlig selv burde hive billeder mv. ind!
Avatar billede johanna Nybegynder
22. juli 2005 - 10:30 #1
Well, det kan nok også siges lidt nemmere... kan ikke se flytbare medier (drev E)... ingen der ved hvordan jeg får den mulighed tilbage?
Avatar billede Slettet bruger
22. juli 2005 - 21:56 #2
Det kan vel også udtrykkes som dit USB ikke virker så det er nok det du skal concentrere dig om, prøv at gå i kontropanel -> system -> hardware -> enhedshåndtering og se til at alt ser rigtigt ud vedr. dit USB, evt. geninstaller drivere
Avatar billede johanna Nybegynder
22. juli 2005 - 23:18 #3
helgec kan du ikke skrive et svar så jeg kan give dig points? Det var lige præcis problemet og nu er det løst... bare sådan lige... -Så du er sådan ca. dagens helt!
Avatar billede Slettet bruger
23. juli 2005 - 07:09 #4
:o)
Avatar billede johanna Nybegynder
23. juli 2005 - 13:10 #5
Tak...  :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester