Avatar billede the_wannabe Nybegynder
12. maj 2005 - 11:45 Der er 1 løsning

Vil ikke kopiere til USB når scheduleret

Hej jeg har lavet et lille Batch schipt der lave backup af en række filer i netværket og samler dem i en mappe vha. XCOPY og en række parametre. Hvis jeg starter mit script manuelt kører det som det skal. Men når jeg schedulere det høster den filerne som den skal til den lokale mappe men vil ikke kopiere dem ud til USB den påstår at stien ikke findes. Jeg har prøvet at ligge et par andre kommandoer ind så den skifter drev (til USB'en) og laver en dir det virker fint den finder den og liser indholdet. men vil stadig ikke kopiere filerne ud til disken. Jeg er ved at få grå hår i min meget sparsomme hårpagt over dette nogen der har et bud på en løsning?
Avatar billede the_wannabe Nybegynder
27. juni 2005 - 14:38 #1
der var ikke mange bud på den så jeg lukker og slukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester