Avatar billede Slettet bruger
14. marts 2005 - 17:15 Der er 2 kommentarer

USB og IPod

Hej
Er der rigtigt at man ikke kan overføre data/musik til IPod med USB 1?
Avatar billede sd8220 Seniormester
29. marts 2005 - 11:52 #1
Hejsa
Nej det er det ikke;  men det tager laang tid. Det var i alfald muligt at bruge en ældre iMac (dem i sjove farver) sammen med en iPod, der havde USB-dock; men jeg ved ikke, om de nye iPods stiller andre krav.
Avatar billede spliffo Nybegynder
18. april 2005 - 09:26 #2
en ipod (4g) der er sat til computeren (hvis det er en mac) med et usb kabel (USB 2.0), SKAL bruge et styresystem i version 10.3 (panther) der ligger de rigtige "drivere" nemlig i, jeg har haft held til at sætte min ipod til en PC med usb-kablet... men det kan ikke lade sig gøre at få den til at poppe op i Itunes, den ligger bare som et drev i denne computer, men det tager en fandens tid at overføre filer med usb 1.1, hvilken comp. skal du da gøre det på
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester