Avatar billede jaxo Nybegynder
08. marts 2005 - 10:24 Der er 1 kommentar

Harddisk problemer - måske?

Hejsa..

Nu har jeg i lidt over en måned prøvet at fikse min computer, men nu laver den en fejl jeg simpelthen ikke kan komme udover..

Jeg har installeret windowsXP Pro Sp1 på den, og det kørte fint indtil en dag, hvor jeg skulle tænde så nåede den ikke ind i winodows der kom bare en blå skærm og jeg kunne ikke nå at læse hvad der stod for den bootede sekundet efter beskeden kom..

Jeg tænker fair nok Windows er jo ikke det mest stabile, jeg installere bare igen.. men nej når jeg går igang med installationen og installere sata controlleren, kører den alle de forskellige controllere igennem, og når den når til at kontrollere harddisken sker der intet, der står kun nede i bunden at den kontrollere.. opgav efter ½time, da det kun plejer at tage maks 1 - 2min..

Min egen vurdering - tror enten det er harddisken, eller bundkortet(controlleren).

Hvad siger folket?

/JaXo
Avatar billede jaxo Nybegynder
08. marts 2005 - 11:25 #1
well har selv fixed det..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester