Avatar billede addvisors Nybegynder
04. marts 2005 - 14:25

PHP Programmør / Fuldtidsstilling

Vi søger en fuldtidsansat PHP programmør til udvikling af backend/frontend løsninger på Linux/Apache og MySQL. Det er vigtigt at du har erfaring med udvikling af avancerede webløsninger samt at du kan samarbejde med en designer.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med personlige vækstmuligheder på et dynamisk bureau med højt kvalificerede og motiverede medarbejdere.

Hos Addvisors hjælper vi vores kunder med effektiv og målbar annoncering på Internettet – dette være sig søgemaskineoptimering, affiliateprogrammer, PPC kampagner, nyhedsbreve og viral markedsføring. For os er det vigtigt, at løsningerne skaber nye kunder og mere salg for vores kunder.

Miljøet er ungt og med et højt tempo, og vi prioriterer kvalitet i arbejde og leverancer.

Vi har en uformel tone, og vi værdsætter forskelligheden hos vores medarbejdere.

Der tilbydes løn efter kvalifikationer, pension samt frokostordning. Samtaler finder sted løbende, så send din ansøgning via mail til Kreativ Chef, Kim Frederiksen - kim@addvisors.dk hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 33 38 11 80, hvis du har nogle spørgsmål.

Du kan læse om addvisors på http://www.addvisors.dk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester