FYLDT KAMEL 1 Middelstor kamel 1 Stort lam 20 Høns 60 Æg 12 Kilo ris 2 Kilo pinjekerner 2 Kilo mandler 1 Kilo Pistacienødder 1 Kilo Sort peber salt efter behov, 3-4 kilo Samt masser af vand Flå kamelen (det er et mareridt, at få skindet forbi puklen), lammet og hønsene. Tag indmaden ud og tør sveden af panden. Kog lammet, hønsene og risene. Rist pinjekernerne, mandler og pistacienødder til de er gyldne. Bland nødderne i risen. Kog æggene til de er hårdkogte og fjern skallen. Fyld de kogte høns med hårdkogte æg og ris. Fyld det kogte lam med de fyldte høns og ris. Fyld kamelen med lammet og ris. Kog kamelen i en jordgryde fyldt med hvidglødende kul. Kamelen er klar når den er mørkebrun. Læg de resterende ris på et stort (dette kan ikke understreges nok) fad og placer kamelen på fadet. Dekorer med hårdkogte æg og nødder og inviter 100 af din nærmeste familie og venner.
Der kan findes flere eksotiske opskrifter her: http://www.arkaisk.dk/kogebog3.htm Homo Sapiens i jordovn kan især anbefales til jyder, de bor alligevel i jordhuler, så ovnen er forberedt.*GMH*
her er den så skal den være brun eller sort han eller hun
HUND I KARRY Næste gang Fido har tygget på dine sko så prøv denne ret!
Denne ret synes, at være på sin plads i en politisk ukorrekt kogebog i disse tider hvor man fra parnasset dagligt proklamerer at store dele af den danske befolkning er i besiddelse af en indre svinehund, en hunderace der angiveligt ikke går så godt i spænd med de på parnasset så udbredte Pavelovs hunde. Der er således hunde nok i det dansk retoriske danske landskab til, at en enkelt eller to kan havne i kødgryden uden, at nogen vil savne dem.
500 gr. Hund skåret i tern... husk at fjerne loppehalsbåndet 1 dl. Kokosfløde 5 dl. Kokosmælk 3 Spiseske våd karry 5 Kardemommefrø, ristede 1 Stang kanel 2 Kartofler, skrællede og skåret i tern 1 Spiseske usaltede jordnødder 3 Laurbærblade 3 Spiseske nuac man 3 Spiseske palmesukker hakket 3 Spiseske tamarindsaft Sauter karrypasta og kokosfløde i 5 minutter. Tilsæt kødet og steg i 8-10 minutter. Tilsæt kokosmælken, lad det komme i kog og lad det simre i 10 minutter. Tilsæt resten af ingredienserne og kog videre til kødet er mørt.
Friturestegte Kakkerlakker - Fårekyllinger - Regnorm - Maddiker. Kan købes rå til en forholdsvis billig pris i din nærmeste fisker-shop. Eventuelt server dem i en let ruccola-salat med en mild dressing.
Denne er ikke dyr klam eller andet, men nem Ristet ciabatta Rukula salat Røget Hellefisk eller laks Lidt frisk revet Parmasan (brug en kartoffeskræller, dette giver fine) Lidt frisk citron saft
Hvad med en spansk ret der hedder Gambas Pil Pil ? MEGET stærk hvidløgssuppe (Ikke chilli) med store rejer i. Meget speciel og lækker.
Ellers kunne man lave asparges med stærk skimmelost til, med (frisk) persille og så helt. Bare et lille stykke. I smør evt. Det lyder mærkeligt - men det er super lækkert. Og det er anderledes :o)
Snit 3 store løg (Hvide) fint Steg dem i en gryde hvor der er olie (Ikke margarine!) Snit 2 LØG hvidløg - put dem i Put 1 liter vand i og en ca 4 spiseskeer olie (!) Så skal det op at stød-koge. Så skal der en god hvidvin i - Altså ikke en hel :) - men et stort glas Det må ikke "voldkoge" men bare lige være på 97 grader. Og det skal det i ca 20 minutter så putter du STORE rejer i ca 2 min før servering (ellers bliver de bløde og trælse)
:) - og det samger sku godt!! Prøv at få det i Spanien hvis du kommer derned. Pil Pil betyder rejer for iøvrigt.
Nummer 2:
Den er meget på slum:
Asparges steges meget mildt i olie på pande. Skal bare lige være "bløde" op - tilsæt evt. chili.
Skimmelosten (stærk) skal "pakkes ind" i persille - altså der skal meget på. - så skal den på panden også sammen med helten. Serveres på tallerken med noget ribsgele til hvis du endelig vil ud at prøve det speciele. "pointen" i den her ret er at det er lidt "smagsforvirrende" - og det gir en utrolig smag nogengange :)
Det var dem :O) - godt nytår - skal du også ha opskriften på nogle bomber? DET GAZ SØMAND! :D
Vi fik kammuslinger til forret med tilbehør, og til hovedret fik vi kalvetournedos, som der var skåret en lomme i. Deri kom der et duebryst, og så viklede vi et stykke seranoskinke omkring. Dertil fik vi så noget godt selvfølgelig..
Tak for input
Synes godt om
Ny brugerNybegynder
Din løsning...
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.