Avatar billede hawkeye81 Nybegynder
15. oktober 2004 - 14:19 Der er 1 kommentar

Registrerings database fejl under opstart af windows 98 se

når jeg starter windows 98 se indlæser den normalt men så kommer der en advarsels boks op hvor der står noget i retning af "windows fik en fejl ved registrerings databasen windows vil nu genstarte og reperere fejlen ok" der klikker jeg selfølgelig ok men når den  har genstartet kommer den igen det har jeg gjort 7 gange men den kommer hele tiden og jeg kan næsten intet på computeren pga dette problem så jeg håber på et hurtigt svar.
Avatar billede sup3rior Nybegynder
16. oktober 2004 - 17:24 #1
Du bliver nok desværre nødt til at reinstallere maskinen medmindre du har en backup af din registreringsdatabase.
Windows 98 SE har ikke nogle funktioner til re-etablering af kritiske systemfejl og det er stort set umuligt manuelt at finde fejlen i registringsdatabasen.
Skulle du ha en backup kan du starte i fejlsikret tilstand og så loade din sikkerhedskopi. Vær opmærksom på at alle programmer som er installeret efter denne sikkerhedskopi er taget højst sandsynligt ikke kommer til at fungere længere, og maskinen desuden ikke vil fungere 110 % optimalt længere.
Men du får i det mindste mulighed for at tage backup af alle dine data...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester