Avatar billede ezrider Nybegynder
15. oktober 2004 - 10:29 Der er 3 kommentarer

Time- sagsstyring

Jeg leder efter et open source time- sagsstyring system til linux. Systemet skal kunne håndtere, at man registrere hvor meget tid, man har brugt på en given kunde og hvad man har lavet i en given periode. Jeg forstiller mig, at der er en start/pause/stop funktion, som man skal aktivere ifm. med løsning af en arbejdsopgave for kunden.
Avatar billede razor Nybegynder
15. oktober 2004 - 11:35 #1
Kig paa gnotime :)
Avatar billede ezrider Nybegynder
15. oktober 2004 - 11:47 #2
Jeg glemte, at skrive at det skal være web-baseret. Jeg forstillede mig at serveren skal køre på linux og at klienterne tilgår serveren via et web-interface. Det ser ikke ud til at gnotime-klienter kan være web-baserede?!
Avatar billede langbein Nybegynder
15. oktober 2004 - 15:15 #3
Det finnes .. testet det nettop men kan ikke huske navnet .. phproject har noen av disse funksjonene men det er et annet program av denne type som har tidsregistreingsfunksjonen meget godt innarbeidet ..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester