Avatar billede lobos Nybegynder
31. august 2004 - 14:58 Der er 1 kommentar

Skrive direkte til harddisk

Har lige flyttet mit navigator bibliotek fra en win98 ti windows 2000 maskine, når jeg prøver at eksekvere Navi.exe siger den at et program prøver at skrive direkte til harddisken om man vil forsætte eller ej(eller noget i den retning), man har så mulighederne  LUK eller IGNORRER. Vælger man ignorrer starter navigator bare som det skal.

Det må jo være Windows 2000 der driller der, nogen der ved hvordan man kommer over det problem, det er rimlig irriterende :-)

Lars
Avatar billede sagi75 Nybegynder
20. februar 2005 - 17:08 #1
Programmet kan ikke køre med fat32, ntfs nyere... Du må lave en lille ekstra partition der formateres til fat(fat16) så køre det fint
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester