Avatar billede zulu Nybegynder
01. juli 2004 - 11:56 Der er 1 løsning

Kan ikke oprette en webmappe under netværkssteder

I forbindelse med vores skift af hoteludbyder, skal jeg ind og oprette en webmappe med adgang til vores hjemmeside under netværkssteder. Det kan jeg ikke få lov til på min ene computer (bærbar), mens jeg på en anden computer godt kan få lov til det. Hvad skal jeg gøre? Jeg har forsøgt både via Åbn netværkssted og via FrontPage, som vi bruger som redigeringsprogram. Jeg har gjort følgende:

Åbner mappen Netværkssteder -> klikker på Opret et netværksted -> Næste -> Næste -> Indtaster http://www.voreshjemmeside.dk. Derefter får jeg fejlmeddelelsen: "Den angivne mappe er tilsyneladende ikke gyldig. Angiv en anden mappe."

Jeg har også prøvet at få adgang til serveren via FrontPage. Jeg gør følgende: Åbner FrontPage -> Klikker på Åbn Websted -> Navn på Web: http://www.voreshjemmeside.dk. Derefter får jeg fejlmeddelelsen: "Der kan ikke opnås adgang til mappen 'http://www.voreshjemmeside.dk'. Den befinder sig muligvis på en utilgængelig disk eller er beskyttet med adgangskode, eller filnavnet indeholder \ eller /."

Hvad gør jeg? Underligt, at man kan få adgang på en computer, men ikke på en anden.
Avatar billede zulu Nybegynder
22. august 2010 - 08:27 #1
Tråd lukkes (hvis muligt)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester