Avatar billede greenhelmet Nybegynder
14. juni 2004 - 12:04

Offline files

Hej alle!

Jeg sidder med følgende problem.

Jeg ønsker at benytte offline files, på mit server 2003 domæne. Jeg har sat de nødvendige GPO op, og det virker fint.

Følgende detalje er dog ekstremt irriterende.

Hvis min laptop er på mit eget lokale netværk, altså ikke på lokal netværk med offline file serveren, så er min maskine en evighed om at finde ud af at offline serveren ikke er tilgængelig. Det samme når jeg forsøger at lukke ned, så stopper maskinen med synkroniseringswinduet, og kommer ikke videre.

Dette resulterer også i at jeg, ofte flere gange, skal ned og klikke på balloninfo fra taskbar'en. På trods af at disse skulle være slået fra via GPO.

Er der nogen der kender en måde at forhindre dette. Jeg er bekendt med at man kan sætte synkroniseringen til at køre på specifikke forbindelser, men det hjælper mig ikke umiddelbart.

På forhånd tak for hjælpen,


Claus
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester