Avatar billede fcm Nybegynder
15. maj 2004 - 14:51 Der er 4 kommentarer

Fra videocam til computeren!

Hej. Har lige fået foræret et gammel HI8 videokamera fra Hitachi.. Jeg ved bare ikke om jeg kan overføre videoen fra kameraet til computeren og hvad jeg skal bruge.. Der medfølger et kabel til kameraet. (Aúdio L/R out, Video out og S-video out) Har en idé om jeg skal have fat i et grapperkort(whatever det hedder), men hvor kan jeg erhverve mig et sådant ?
Avatar billede henninga Novice
15. maj 2004 - 19:46 #1
Prøv at læse på  http://www.abmedia.dk/video/capture.htm

Et godt bud til et sådant kort er  Pinnacle Studie AV/DV - der medfølger redigeringsprogram hvor du kan lave alt arbejdet lige til den færdige DVD.
Avatar billede humpfrey Nybegynder
15. maj 2004 - 19:49 #2
HI8 er et jo som du selv skriver et gammelt format, så overvej lige hvor mange penge du vil investere i det projekt, og om de penge kunne være brugt bedre på et nyere dv cam. Ellers er det vel bare at søge på www.edbpriser.dk eller besøge markandisere der ligger inde med lidt ældre hardware
Avatar billede humpfrey Nybegynder
15. maj 2004 - 19:51 #3
henninga-> god informativ side
Avatar billede henninga Novice
15. maj 2004 - 20:07 #4
Tak ;o)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester